Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYTArtikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik
Forbruger Elektronik

HTC Desire HD kan nu bestilles hos 3

HTC Desire HD er internettets nye bedste mobil-ven. Med HTC Desire HD får du en lynhurtig forbindelse, og skærmen er kæmpe stor ? og knivskarp. Fra i dag kan den forudbestilles hos 3. HTC har virkelig fået pakket alle tænkelige lækkerier sammen i den nye HTC Desire HD. Den nye mobil understøtter..

Kom til Lolland/Falsters største og fedeste lanparty!

Er du til computerspil og konkurrencer - samt en masse sjov og hygge foran computeren? Så er dette lanparty noget for dig! Med hjælp fra en masse sponsorere, som bidrager med fede præmier til vores konkurrencer til selve lanpartyet, har vi fået dette arrangement op at stå. Der er plads op til..

3 fejrer åbning af ny butik i Bruuns Galleri med helikopterkonkurrence og køtilbud

Torsdag den 30.september slår 3 dørene op til en spritny 3Butik i Bruuns Galleri i Århus. Det kommer ikke til at gå stille for sig. Ud over køtilbud med de nyeste smartphones til gode priser, er det også muligt at vinde en helikoptertur over Østjylland med afgang fra Bruuns Galeri. Kom ned og se de..

Den perfekte multifunktionelle telefon til det lille kontor

Gigaset DX800A er den mest fleksible og komplette kontortelefon, som Gigaset nogensinde har lanceret. Med sin kapacitet og fleksibilitet er den perfekt til det lille kontor og imødekommer alle tænkelige kommunikationsbehov ? alt sammen i et flot og moderne design. Gigaset DX800A klarer samtale både..

Philips leverer alt hvad du behøver til din iPad

Philips lancerer nu en bærbar højtalerdock og en serie af specialdesignet tilbehør til iPad. Højtalerdocken, som indgår i Philips? Fidelioserie, forstærker lydoplevelsen med iPad via Bluetooth. Serien af tilbehør byder blandt andet på iPad omslag, beskyttelsesfilm til skærmen og en oplader til..

Nye farver og designs til HP Mini?er

Mini 210 er udviklet specielt til brugere på farten, der surfer på internettet, checker e-mails, hører musik og kommunikerer med venner og familie. HP Mini 210 har et indbygget WLAN, webcam og mikrofon. Computeren har også Intels nyeste Atom-processor med DDR3-hukommelse. HP Mini 210 er mindre end..

Sony Ericsson X8 kan nu forudbestilles hos 3

Om kort tid får 3 endnu en potent Android-mobil på hylden. Navnet er Sony Ericsson X8, og utålmodige sjæle kan allerede nu sikre sig den eftertragtede smartphone som de første i Danmark, hvis de skriver sig op på 3.dk Så er der godt nyt til alle, der higer efter en lækker smartphone, men har..

Sony VPL-HW20 leverer HD-oplevelser i hjemmet

Med Sonys nye home cinema projektor bliver biografkvalitet mulig for alle. Sony Professional har netop præsenteret et nyt medlem i serien af home cinema projektorer. Navnet er VPL-HW20, og den er udviklet til en bred vifte af brugere fra hjemmebiograf-entusiaster til lænestols-sportsfans og..

Skærme med ornamenter: AOC præsenterer Full HD-skærme med WLED-baggrundsbelysning

AOC præsenterer to nye skærme med WLED-baggrundsbelysning og skærmstørrelser på 54,7 cm/21,5" og 61 cm/24". Med den lange række af funktioner og egenskaber giver de besparende 16:9-skærme dig alt det, du har brug for, så du kan nyde alle de aktuelle typer af medieindhold i den bedste Full..

Olympus udvikler verdens første digitale kompaktkamera med indbygget ZUIKO optik

photokina model, der viser det nye kompakt-flagskib Olympus udvikler verdens første digitale kompaktkamera med indbygget ZUIKO optik København d. 20 september 2010 ? Olympus udvikler et nyt digitalt kompaktkamera-flagskib der, for allerførste gang, vil få en optik fra det anmelderroste ZUIKO..

Apple-udsalg på auktion

Danske Apple-entusiaster skifter i disse dage deres ?gamle? Apple-produkter ud til fordel for iMac og iPad og ikke mindst den nye iPhone 4, og det gavner alle dem, der gerne vil være med på Apple-vognen. Overvejer man at gå fra PC til Mac og samtidig smide en Iphone ned i indkøbskurven, så er det..

Design-ikoner fra Bang & Olufsen får ny teknologi

Bang & Olufsens ikoniske søjlehøjttalere fik betegnelsen ?umuligt lyddesign?, da de i sin tid blev lanceret. BeoLab 6000 og BeoLab 8000 er imidlertid stadig stærkt eftertragtede af kunderne, og nu er de oven i købet blevet opdateret med ny teknologi. Bang & Olufsens søjlehøjttalere vakte stor..

Superzoom til hele familien med Canon PowerShot SX30 IS

24 mm. vidvinkelobjektiv med 35x optisk zoom, videoklip i HD-kvalitet og en 14,1 megapixel CCD-sensor, der giver billeder, som kan printes ud i helt op til A2-format - det er de fornemme egenskaber ved PowerShot SX30 IS, som Canon nu lancerer. Dette kompakte superzoom-kamera, som afløser PowerShot..

Samsung NX100 ? det kompakte systemkamera

Samsungs NX100 har kompaktkameraets størrelse og systemkameraets fleksibilitet. Det vejer kun det halve af et almindeligt systemkamera, men er stadig fyldt med masser af smarte funktioner. På NX100?s unikke objektiv kan du skifte scenetilstand eller manuelt justere ISO-indstillinger, blænder,..

Vægbeslaget der bevarer dit fladskærms-TV fladt!

Vogels lancerer ?THIN Series? - stort set usynlige beslag til ultra tynde LED TV. Hele formålet med ultra tynde tv er, at de skal falde ind i omgivelserne. Dette kan nu opnåes med med Vogels nye og næsten usynlige ?THIN Series? vægbeslag. Denne super tynde og elegante serie vægbeslag, er specielt..

Energiselskaber bag højhastighedstilbud

Nu er det for første gang muligt for mange almindelige familier at få de meget høje internethastigheder i Danmark. I en ny kampagne sælger energiselskabernes indholdsleverandør Waoo! fiberbredbånd til priser fra 169 kr. om måneden inklusive telefoniabonnement i en introduktionsperiode. Selv det..

Samsung Galaxy Tab ? en galakse af muligheder

Samsung samler sine smarteste innovationer i Galaxy Tab, der med sin syv tommer store touchskærm fusionerer smartphonen med den bærbare computer til en helt ny produktkategori ? en kompakt mobil tavle-pc. Efter utallige rygter afslører Samsung i dag Galaxy Tab, der er en helt ny produktkategori..

Nye billedskærme fra LG dækker alles behov

LG lancerer i dag tre nye serier med LED LCD-skærme. Fællesnævnerne er høj billedkvalitet og unikt design, hvilket giver indtryk af, at billedet nærmest svæver uden for rammen. LG E10 er den prisbillige serie til erhverv, LG E60 er LG?s tyndeste billedskærm med et futuristisk og elegant design, og..

Canon introducerer PowerShot SX130 IS ? et multikamera til hele familien

Med lanceringen af PowerShot SX130 IS er Canon klar med et super-zoom kamera med en brændvidde, der spænder lige fra 28 mm. vidvinkel til intet mindre end 336 mm. tele. Med 12x optisk zoom samt muligheden for ligeledes at optage videoklip i HD-kvalitet er der med andre ord tale om et..

Sandberg præsenterer serie af strømforsyninger til bærbare computere

Enhver med en bærbar computer ved at man fra tid til anden har brug for en ekstra strømforsyning - ikke kun hvis den originale strømforsyning er gået i stykker. Det kan være man vil kunne bruge den bærbare i bilen, på arbejdet, i skolen eller andre steder, uden at man behøver at adskille..

AOC på IFA med nye produkter fra deres tv- og LCD-skærmafdelinger

På IFA (3.-8. september 2010) - verdens førende handelsshow for forbrugerelektronik og udstyr til hjemmet - præsenterer AOC adskillige nye produkter fra deres tv- og skærmafdelinger. Tv'er Med en mængde nye og attraktive modeller understreger AOC sine ambitioner inden for tv-sektoren. AOC matcher..

Kunderne strømmer til Kina i Esbjerg

Trods associationer om billig, masseproduceret discount fra Østen, så har vestjysk netvirksomhed succes med tydeligt kinesisk brand. For nogle år tilbage startede direktør Lasse Østergaard-Jensen fra Esbjerg nethandlen kinapriser.dk med speciale i forskellige former for elektronisk udstyr...

Studerende skaffer B&O patent

Bang & Olufsen tager patent på et studenterprojekt fra århusiansk sommerskole. En kuglerund fjernbetjening helt uden knapper eller touch. Den styrer både TV, stereoanlæg, lys og varme med helt simple håndbevægelser. Et fint, lille armbånd, der fungerer som din personlige minicomputer. Eller et..

Gigaset C300 - Brugervenlig telefon med lyd i topklasse

Gigaset C300 er den seneste model fra Gigaset, som forener både brugervenlighed, lækkert design og topkvalitet. Et tydeligt eksempel på det er den høje lydkvalitet, som er i absolut topklasse. Den høje lydkvalitet mærkes tydeligt både ved normale samtaler og højtalersamtaler, hvor lyden kommer ud..

Der er flere iPhones på vej

Siden 3 åbnede for ventelisten til Apple iPhone 4, har mere end 30.000 danskere benyttet muligheden for at skrive sig op til en iPhone 4 på Danmarks bedste mobile datanetværk. Alle forudbestillinger ? hvad enten de er afgivet på nettet, i 3?s butikker eller via telefon, ekspederes i rækkefølge, og..

iPhone 4 revet væk hos Telenor

Alt udsolgt i Århus, København og web-shoppen. De 11 andre butikker regner med udsolgt i dag. Flere hundrede mennesker stod i nat i kø foran Telenors butikker i Fisketorvet i København og Bruuns Galleri i Århus. Klokken halv seks i nat blev de sidste kunder ekspederet. Her var der fire eksemplarer..

iPhone-fest i København og Århus

Endelig kom den. I nat blev den første iPhone 4 solgt. Op til klokken 00:01, hvor salget blev skudt i gang, havde 300 mennesker stillet sig i kø foran Telia-butikkerne i København og Århus, hvor iPhone festen blev holdt i gang af dj's, konkurrencer og goodiebags til de første. En kø på omkring 250..

Optimus ? ny serie smarte mobile enheder fra LG

Under samlingsnavnet Optimus vil LG under andet halvår af 2010 lancere flere nye smartphones og en læseplade, som er baseret på det sidste nye inden for mobil teknologi LG Electronics præsenterer nu LG Optimus ? en ny serie innovative produkter fra LG, som er baseret på det sidste nye inden for..

Brugte mobiler populære som aldrig før

1.300 kr. kan man i gennemsnit få for sin brugte mobil på dba.dk, og de gamle modeller handles hurtigt. En optælling viser, at der siden årsskiftet er solgt ca. 55.000 brugte mobiler alene på dba.dk. Sælgerne har i gennemsnit fået 1.300 kr. for deres gamle mobiltelefoner. Det giver et samlet..

Sandberg lægger serve-es ind på lifestyle markedet

Interview med Martin Hollerup, adm. direktør hos Sandberg A/S, i forbindelse med lanceringen af tre nye lifestyle headsets under fællesbetegnelsen Sandberg StreetGear FreshColor. Til imponerende lave priser lover Sandberg både masser af stil og masser af lydkvalitet. Kan man det? Q: Hidtil..

Der er voldsom forskel på gebyrer på online fotofremkaldelse

Vi har undersøgt hvad onlinebutikkerne tager for at fremkalde digitale fotos. Hold øje med gebyrer og porto og tæl dine billeder når du bestiller fotos online. De fleste firmaer der fremkalder fotos online lokker med billige priser på fremkaldelse af billeder i standardstørrelsen 10x15cm. Der..

Microsofts nye Xbox syvdobler salget ? flyvende start!

For en uge siden lancerede Microsoft den nye spillekonsol Xbox 360 250 GB. På blot to dage har dette syvdoblet salget af Xbox i Danmark. Det overstiger alle forventninger. I går blev en lettere version af den nye maskine præsenteret - det varsler yderligere fremgang. Storsælgende xbox giver..

Ny Canon camcorder klar til 2 TB

Canon har lanceret en ny camcordermodel i deres LEGRIA HF M serie - M32 - der ikke bare er kompakt og nem at anvende, men også byder på perfekte optagelser i fuld High Definition kvalitet samt ikke mindst indbygget 64 GB flashhukommelse med mulighed for at udvide denne med op til yderligere 2 TB...

Kongeetapen sætter mobil-tv-rekord hos TDC

Tirsdagens kongeetape i Tour de France fik mobil-tv til at eksplodere. Antallet af sete minutter blev således tredoblet i forhold til dagen før, hvor der var hviledag i Tour de France. Det viser endnu engang, at de store sportsbegi-venheder er det, der for alvor rykker danskernes tv-vaner. ?Selvom..

Forudbestil Samsung Galaxy S hos 3

Fra den 15. juli kan du forudbestille den lækkert designede touch-smartphone, Samsung Galaxy S, på 3.dk. Samsung Galaxy S er udstyret med en superskærm på hele 4? og er derfor din nye, bedste ven, når du vil se 3Mobil-TV. Der er kælet for designet af den nye Samsung Galaxy S, som kun er 9,9 mm tyk..

Ny Audi A8 L med anden generation af Bang & Olufsen Advanced Sound System

Det anerkendte Advanced Sound System fra Bang & Olufsen blev udviklet til den nye Audi A8, der blev lanceret i december 2009, og fås nu også i den nye Audi A8 L ? A8-modellen med ekstra lang akselafstand. Audi og Bang & Olufsen indledte deres succesrige samarbejde i 2005 og har siden da udviklet..

Philips Net TV lancerer Video on Demand med film2home

Tv med indbygget internet bliver mere og mere udbredt. Philips tilbyder allerede i dag Net TV, som har en række tjenester, der er tilpasset tv?et. Alt styres med fjernbetjeningen, og med et par klik kan du læse nyheder eller søge efter en ny bolig. Nu kommer den næste store nyhed, Video on Demand,..

Voddler lancerer Android app ? Planlæg din filmaften direkte fra din Google Android mobil

Mobilapplikationen supplerer Voddlers eksisterende filmafspiller, der køres direkte fra browseren på en PC eller en Mac. Via appen får Voddlers kunder mulighed for at udforske Voddlers store filmudbud direkte fra mobilen. På deres Google Android-mobiltelefon kan de nu planlægge, hvilke film de vil..

Prisoplysninger ved billeasing til private skal omfatte alle udgifter for leasingperioden

Ved markedsføring af privatleasing af biler skal leasingselskaberne klart og tydeligt oplyse om de samlede omkostninger, som forbrugeren skal betale i leasingperioden. Dette følger af en præcision fra Forbrugerombudsmanden over for et leasingselskab, der på sin hjemmeside ikke tilstrækkelig..

Startmodellen NEC MultiSync® V421 klarer fuld HD og kan styres via netværket

NEC Display Solutions øger udbuddet af billedskærme til offentlige miljøer NEC Display Solutions udvider deres V-serie med billedskærme til offentlige miljøer, der hidtil har omfattet MultiSync® V321 (32?) og V461 (46?), med V421. Den nyeste model i serien er en 42-tommer billedskærm i bredformat..

Dyre mobiler hitter på nettet

Hitliste: Når danskerne søger efter nye mobiltelefoner på nettet, er det i høj grad dem, som kan noget, der har den største umiddelbare interesse. Her er top 20 listen over de mest efterspurgte mobiler i første halvår 2010. Selvom helt almindelige mobiltelefoner, der mest bare kan SMS'e og ringe,..

5 gode råd til en virus fri sommer

I feriemånederne tager mange deres bærbare PC med rundt i sommerlandet ? og det øger risikoen for at få virus eller blive angrebet af hackere. Ved at følge nogle få sikkerhedsregler kan man imidlertid gøre den bærbare mindre udsat. Den bærbare PC er skabt til at blive taget med, og det gør vi i..

Surf med Wildfire og nyt 3-abonnement

Så kan HTC Wildfire forudbestilles hos 3! Og ikke nok med det; 3 udvider også rabatpakken Surf, så man nu får fem gange mere plads at boltre sig på, når man surfer på enten Wildfire eller en af de mange andre fede smartphones fra 3. Er surfertrangen mere begrænset, kan man fra i dag investere i et..

VM tredobler salget af HD-tv

VM i fodbold er en af årets største tv-begivenheder, og siden april har TDC tredoblet salget af HD-tv. Løftet om at se sine fodboldidoler i knivskarp kvalitet har fået danskerne til at købe HD-tv i hidtil uset grad. "Fodbold handler i høj grad om følelser, og med HD-tv står spillerne helt skarpt,..

Sikkert dataforbrug for alle

TDC sætter nu et regningsloft på dataforbruget for de kunder, der ikke har et dataabonnement. Loftet betyder, at en kunde maksimalt kan få en regning på 1.100 kroner for en måneds dataforbrug For at øge trygheden ved dataforbrug indfører TDC 1. juli et regningsloft på mobildata i Danmark for de..

Studerendes mobil-opfindelse kan hjælpe kommende husejere

Moderne mobiltelefoner med indbygget GPS, kompas og kamera kan hjælpe husbyggere med at se, hvordan deres fremtidige bolig vil tage sig ud i omgivelserne, længe før første spadestik er taget. Tre nyuddannede kandidater fra Aalborg Universitets Institut for Datalogi har udviklet en løsning, som..

Telenor og TV2 bringer Tour de France ud på mobilen

Juli måneds store cykelbegivenhed kan igen ses live på mobilen. I år tilbyder Telenor i samarbejde med TV2 og HTC også en mobilapplikation, der blandt andet giver live-opdatering fra dagens etape, nyheder om Touren og interviews. Mobil TV tilbydes frit i 30 dage, og koster derefter 99 kroner pr...

Telenor og Garmin-Asus annoncerer en samarbejdsaftale om markedsføring og distribution af den nye Android nüvifone A10-smartphone med Garmin-navigation

Allerød, Danmark 1. juni 2010 ? Telenor og Garmin-Asus annoncerer i dag, at Telenor bliver den første udbyder i Danmark, der sælger den nye Garmin-Asus nüvifone A10. ?Vi er meget glade for at være de første der kan lancere Nüvi telefonen på det danske marked, det er et stærkt produkt som skiller..

Følg touren på mobilen

I morgen skydes årets Tour de France i gang. Som tidligere år forventer TDC, at en af årets største sportsbegivenheder igen vil sætte ny rekord i sportsglade danskere, der følger cykelløbet via tv på mobilen. ?Vi har de seneste år kunnet se, at antallet af TDC Mobil TV-abonnenter stiger kraftigt i..

Vælg selv udseende på AOC?s ny ultratynde WLED-skærme med fuld HD-opløsning

Design og livsstil er også blevet nøglekøbskriterier for moderne fladskærme. AOC imødekommer behovet for mere individualisme med to ultratynde LCD-fladskærme, hvis frontramme kan udsmykkes med unikke stickers. Disse modeller, der er holdt i en trendy hvid, gør et slående indtryk med deres..


 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy