Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Skærme med ornamenter: AOC præsenterer Full HD-skærme med WLED-baggrundsbelysning

Skærme med ornamenter: AOC præsenterer Full HD-skærme med WLED-baggrundsbelysning

AOC præsenterer to nye skærme med WLED-baggrundsbelysning og skærmstørrelser på 54,7 cm/21,5" og 61 cm/24". Med den lange række af funktioner og egenskaber giver de besparende 16:9-skærme dig alt det, du har brug for, så du kan nyde alle de aktuelle typer af medieindhold i den bedste Full HD-kvalitet. Skærmene imponerer også visuelt: Deres exceptionelle design med tiltalende ornamentering på bagsiden og en afrundet fod gør dem til sande øjebaskere.

Fantastisk ydeevne
Takket være Full HD-opløsningen på 1.920 x 1.080 pixels og et billedformat på 16:9 er disse nye skærme særligt velegnede til spil og underholdning i HD, men de kan også anvendes til tekst- og regnearksredigering på hjemmekontoret. Den moderne WLED-baggrundsbelysning giver en mere ensartet belysning og et imponerende dynamisk kontrastforhold på 20.000.000:1 (DCR). Modellerne beviser deres værd med særligt naturlige og strålende farver samt mættede niveauer af sort.

Gamere og filmfans vil få en sand fornøjelse grundet den hurtige reaktionstid på kun fem millisekunder, der garanterer knivskarpe billeder uden forvrængninger selv ved hurtige action-sekvenser. Den store synsvinkel på 170 grader horisontalt og 160 grader vertikalt giver en fremragende billedkvalitet, selv hvis man ser på skærmen fra siden.

Øjebasker på skrivebordet
For begge skærme er de særlige højdepunkter de rigt designede bagsider, som er smykket med ornamentformer inspireret af naturen. Den afrundede fod er også udsmykket med mønstre, der på perfekt vis kompletterer designet. En del af udstyret består af D-SUB- og DVI-D-porte (med HDCP), som giver mulighed for afspilning af aktuelle HD-videoer med kopisikring, hvilket gør, at skærmene bliver multifunktionelle.

Det ekstra grønne plus
Begge modeller er helt fri for kviksølv, og de opfylder de aktuelle energieffektivitetsstandarder, såsom ENERGY STAR 5.0 eller EPEAT, takket være teknologien bag den besparende LED-baggrundsbelysning. Brug af e-Saver-software giver mulighed for en lang række intelligente, energibesparende valgmuligheder, og e-Sensor, der automatisk regulerer skærmens lysstyrke nedefter, når brugeren er væk fra skærmen, gør det muligt at reducere energiforbruget yderligere.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy