Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYTArtikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Deals Nearby You giver dig rabat uden dikkedarer

Deals Nearby You giver dig rabat uden dikkedarer

Revolutionerende nye app omdefinere markedet for Daglig Deals. Viborg: Smartphone brugere kan nu få attraktive rabatter, når som helst og hvor som helst. Det er den dristig påstand fra holdet bag 'Deals Nearby You', en ny mobil app, der er ved hjælp af GPS-teknologi tilbyder kunder i umiddelbar nærhed attraktive tilbud.

Appen er nu tilgængelig til iPhone og Android brugere efter dagens lancering i Danmark.

"Nu er der ikke længere behov for at fylde din indbakke med daglige e-mails om diverse tilbud". 'Deals Nearby You' tilbyder en forfriskende måde for kunderne at hente de bedste tilbud, når de ønsker dem," siger Torben Kjeldgaard Trans, Trans data Systemer.

Brugere downloader simpelthen den gratis app til sin iPhone eller Android telefon og GPS-teknologien vil straks søge efter de tilbud, der er til rådighed i området. Med et minimum på fem procent rabat, er mobilbrugerne garanteres et bedre tilbud, end hvis de bare gik lige ind i butikken.

"Det er også en stor mulighed for virksomhederne til at ?tale? med de kunder der er i området ?Deals Nearby You? har globalt potentiale på lokalt plan," tilføjer Torben Kjeldgaard Trans.

Virksomheder kan downloade 'Deals Nearby Advertiser' appen og søge efter kunder i nærheden. Her kan annoncøren se hvor mange potentielle kunder der er, før de køber en annonce og offentliggør et tilbud. Da tilbuddene kan offentliggøres med det samme, kan hoteller hurtigt fylde deres tomme værelser og restauranter kan booke deres tomme borde. Annoncører kan efterfølgende gennemgå annoncerne og rette dem til og se hvor mange der har klikket på deres tilbud.

"Virksomheder vil kunne se en stor ROI på deres reklame investeringer, fordi de ved, de kun taler til folk, der kan have gavn af tilbuddet med det samme," konkluderer Torben Kjeldgaard Trans.

Mange virksomheder har allerede tilmeldt sig 'Deals Nearby Advertiser' appen og masser af af smartphone brugere, nyder godt af deres tilbud i mere end 10 lande rundt om i verden.

"Deals Nearby You er den hurtigste måde at generere et afkast af vores annonceudgifter" siger Lars Svensson, ejer af tre Japan Photo butikker. "For en utrolig lille investering, ser vi næsten øjeblikkelig resultat med kunder der kommer ind og viser os vores tilbud på telefonen. Og vi kan ændre tilbuddet i hele løbetiden, det er forbløffende fleksibilitet og simpelt."

Om Trans data Systemer:
Trans Data Systemer grundlagt i 1997 af Torben Kjeldgaard Trans. Det primære fokus var udvikling og tilpasning af Enterprise Ressource Planning (ERP) systemer. Trans Data Systemer er specialiseret i tilpasning af Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics XAL.

I løbet af det sidste år er virksomheden begyndte at udvikle mobile apps og har allerede udgivet tre apps. ?Deals Nearby You?, ?Deals Nearby Advertiser? og ?Daters Nearby?. Alle apps benytter GPS-teknologi til at forbinde mennesker med hinanden.


Download ?Deals Nearby You? her:

Deals Nearby You til iPhone:
http://itunes.apple.com/us/app/deals-nearby-you/id548598968?l=us&mt=8

Deals Nearby You til Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dealsNearBy.deepak#

Download ?Deals Nearby Advertiser? her:

Deals Nearby Advertiser til iPhone:
http://itunes.apple.com/no/app/deals-nearby-advertiser/id534450347?mt=8

Deals Nearby Advertiser til Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advertiser.app#

 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy