Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYTArtikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » iRobot opkøber konkurrent for 74 millioner dollar

iRobot opkøber konkurrent for 74 millioner dollar

Amerikanske iRobot, der i Danmark særligt er kendte for deres Roomba robotstøvsugere, meddelte tidligere i denne uge, at de har underskrevet en aftale om at opkøbe Evolution Robotics Inc. for 74 millioner dollar, hvilket svarer til ca. 423 millioner danske kroner. Det forventes at købet falder på plads i slutningen af 2012. Evolution Robotics er blandt andet kendte for deres Mint og Mint Plus gulvvaskere, der automatisk mopper gulvene.

Direktøren for Evolution Robotics, Paolo Pirjanian, forsvinder ikke helt fra robotindustrien efter handlen. Han fortsætter på Pasadena-kontoret som Teknisk Direktør hos iRobot, hvor han med sine mange års erfaring vil være med til at udvikle robotterne.

Dette skulle gerne betyde endnu bedre robotter til alle privatpersoner, der er interesserede i iRobot robotterne ? både Roomba støvsugerne og Scooba gulvvaskerne. Der vil være stor fokus på udvikling og optimal udnyttelse af alle ressourcer og teknologier.

Også i Danmark vil det kunne mærkes at Evolution Robotics Inc. er blevet opkøbt af iRobot. Der vil være større fokus på iRobot robotterne, og teknologien skulle blive opdateret, så man altid vil få de absolut bedste robotter ved at købe iRobot.

Jesper Tvilum fra den danske forhandler af iRobot husrobotterne, RobotEksperten.dk, udtrykker: ?iRobot robotterne har længe været populære i Danmark, og vi glæder os til at se de nye tiltag, dette køb kan medbringe.? Han fortsætter med at sige, at de forventer, at udviklingen af gulvvaskerne og de øvrige robotter vil fortsætte i et exceptionelt højt tempo i de næste år.

iRobot er da også i en rivende udvikling, og denne udvikling lader heller ikke til at blive bremset. Det forventes, at købet af Evolution Robotics Inc. vil medbringe en stigning i omsætningen på 4,6 millioner dollars i 2012 og på 22-24 millioner dollars i 2013.

I Danmark er iRobot særligt populære for deres Roomba robotstøvsugere, der blev introduceret i 2002 og bruges af de fleste af landets kommuner. Derudover har de i rigtig mange år leveret kvalitetsrobotter til militæret, som bliver brugt i alverdens krigszoner rundt omkring. Dette medvirker også, at alle deres robotter konstant bliver udviklet, da teknologien altid skal være i top, når robotterne skal bruges til militære operationer.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy