Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYTArtikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til november

Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til november
Den totale nedtur har ramt de danske teleselskaber. iPhone 5 vil ikke fungere med 4G når den kommer i butikkerne i næste uge, skriver Mobilsiden.dk.
____
Apple skuffede en masse med iPhone 4S, nu skuffes danskerne - må vente på 4G LTE understøttelse.

Da Apple under stor mediebevågenhed præsenterede iPhone 5 kunne jublen, fra de danske teleselskaber, høres næsten til Californien, hvor keynoten blev holdt. 4G LTE var understøttet i iPhone 5.

Dermed undgik Apple den ballade som ramte dem, da de tidligere på året offentliggjorde deres tredje iPad, der godt nok havde 4G, men blot ikke på de frekvenser, der anvendes i Danmark. Det gjorde reelt iPad 4G-ubrugelig i Danmark.

Selvom det hurtigt stod klart, at iPhone 5 kommer til de danske butikker med 4G på frekvenserne 850 og 1.800 MHz, hvilket satte TDC ud af 4G-spillet i forhold til iPhone 5, havde de tilbageværende selskaber, nok ikke forventet en lussing af skuffelse fra Apple.
Apple har ikke styr på softwaren. Meldingen der kom fra verdens mest magtfulde selskab, fik begejstringen til at forstumme med et trylleslag.

iPhone 5 HAR 4G LTE indbygget i hardwaren, men Apple har endnu ikke fået softwaren til at spille sammen med 4G-nettene, i vores markedsområde. Mobilsiden.dk erfarer, at teleoperatørerne efter test af iPhone 5 på netværkene, har været i dialog med Apple, som bekræfter problemerne.

For kunderne betyder det, at de ikke kan udnytte 4G dataforbindelsen i iPhone 5 ved salgsstarten fredag om en uge.

- "iPhone 5 vil ifølge Apple inden for de næste 1-2 måneder få en opdatering der gør den i stand til, at fungere på 4G 1800 MHz i Danmark. Vores net er dog klar allerede nu, " fortæller salgsdirektør Michael Bech fra Telia til Mobilsiden.dk.

iPhone 5 starter salg i Danmark fredag en 28. september.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy