Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYTArtikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Video kræver lyd: Olympus og MAGIX har den professionelle, audiovisuelle løsning.

Video kræver lyd: Olympus og MAGIX har den professionelle, audiovisuelle løsning.

Oplev den optimale kombination af video, lyd og redigeringsprogrammer på photokina 2012
Video kræver lyd: Olympus og MAGIX har den professionelle, audiovisuelle løsning.

Alle kameraentusiaster, både eksperter og begyndere, kan nu lettere end nogensinde før, lave professionelle videoer i fuld HD, med imponerende hi-fi lyd. Video møder lyd med en smart kombination af udstyr. Tag blot et kompakt systemkamera med video i fuld HD, som f.eks. Olympus OM-D E-M5 kendt for sin fremragende billedkvalitet og sine professionelle funktioner og brug det sammen med en lydoptager som Olympus lineære PCM optager LS-100. Med videoredigeringsprogrammet MAGIX, kan video og lyd nemt mixes, så man får ægte professionelle resultater. På photokina 2012, præsenterer Olympus og MAGIX i fællesskab, helt nye og overraskende overkommelige muligheder, hvor en musikvideo fra Berlinkunstneren Pat Roxx, vil blive præsenteret på Olympus Audio Lounge, der ligger i hal 2.2, stand A011-B010.

Professionelle videoer med hi-fi lyd
Med muligheden for film i fuld HD i mange fotokameraer, er det at lave film blevet en fast del af repertoiret for de fleste kamerabrugere. Uanset om det er fester og sportsbegivenheder eller optagelse af et barns første sceneoptræden, så giver levende billeder en ekstra dimension, når situationen skal huskes. I de senere år er videokvaliteten nået langt. Nu er valgbar dybdeskarphed, kreative funktioner og billedstabilisering, som der bl.a. findes i Olympus OM-D, blot nogle af de ting der giver imponerende resultater. Og takket være lysstærke udskiftelige optik og høj ISO, er kvaliteten af film optaget med et sådant kamera, ofte bedre end den der blev taget med et konventionelt videokamera. Men video kræver lyd for at opnå den fulde effekt - og mens OM-D allerede giver rigtigt gode lydoptagelser, kan brugere der ønsker at få lyd i hi-fi kvalitet, bruge en ekstern lydoptager, som f.eks. Olympus lineære PCM optagere i LS serien. Således henvender Olympus sig til dem, der ønsker at tage skridtet fra gode film til fantastiske film - eller måske professionelle optagelser.

En revolution i filmlyd
LS-100 er en fremragende maskine til at optage lyd til video, med en naturlig gengivelse af enhver situation. Optagemulighederne er en gave til alle ivrige filmskabere og giver masser af kreative muligheder under videoredigeringsprocessen. De indbyggede kvalitetsmikrofoner, gengiver præcist et frekvensområde fra 20 Hz til 20 kHz og giver flot lyd, lige fra bastrommer til bækkener. Og takket være evnen til at håndtere lydtryk op til 140 dBSPL er man sikker på at få det der ønskes - fra baggrundslyd til hamrende livekoncerter. Desuden kan eksterne lydkilder tilsluttes via dobbelt eksternt XLR / phono combo stik med phantom power der giver endnu mere fleksibilitet til professionelle optagelser. Maskinen sættes blot i kameraets flashsko med en separat adapter og man er klar. LS-100 optager lyden i den allerbedste kvalitet, mens kameraet optager HD video. Efterfølgende skal resultaterne blot kobles sammen med det intuitive videoredigeringsprogram MAGIX Video deluxe 2013.

Olympus og MAGIX: et perfekt makkerpar
Som en global leder med en lang tradition inden for fotografering og verdensetter i mobil lydoptagelse, sætter Olympus standarder for audiovisuelle løsninger. Man kan nu, i samarbejde med den tyske specialist i multimedieprogrammer, MAGIX, tilbyde brugeren hele den samlede erfaring og ekspertise fra to ledere på hver deres felt, til at få fantastiske videoer i fuld HD med hi-fi lyd.
Det er nødvendigt med effektive programmer til videoredigering, for at sammenkoble det optagne materiale. Det bliver ikke nemmere end med det avancerede program fra MAGIX. Det giver mulighed for nem redigering af videomaterialet og sørger for synkronisering af flersporsoptagelser. Omfattende masteringfunktioner sammen med indbyggede specialeffekter, fuldender programmet og giver imponerende, professionelle resultater. Det innovative videoredigeringsprogram MAGIX Video deluxe 2013 kommer i Standard, Classic, Plus og Premium versioner, der passer perfekt alle krav.

Video møder lyd på photokina 2012
Besøgende på dette års Photokina, kan nu opleve hvordan man
får professionelle resultater med et overkommeligt udstyr. Der vil
blive vist en fantastisk musikvideo med Berlinkunstneren Pat
Roxx, optaget med et Olympus OM-D kamera og en Olympus
LS-100 lydoptager - og redigeret med MAGIX Video deluxe
2013 Plus programmet - samt hvordan man laver en video i
Audio Lounge på Olympus standen. Her kan alle besøgende
også leje lydoptagere for en dag og hente en 30 dages
prøveversion af programmet. Olympus stand er placeret i
hal 2.2, stand A011-B010 på Photokina, i perioden 18-23.
september 2012 i Køln.

Egenskaber:
Olympus OM-D E-M5
? Fuld HD film med stereolyd, dybdeskarphedseffekt og
integrering af effektfiltre
? Elektronisk søger med kreativ kontrolfunktion
? 16 megapixel LiveMos sensor
? 5 akset billedstabilisering til billeder & film
? ISO følsomhed op til ISO 25.600
? Verdens hurtigste autofokussystem*
? Øjesensor til automatisk Live View / EVF omskiftning
? 7.6 cm vipbar OLED berøringsskærm

Olympus LS-100
? Professionel PCM optagelse (24bit/96kHz) / MP3 / BWF
? Største lydniveau op til 140dBSPL
? Flerspors optagelse og redigering
? Dobbelt XLR/Phono combo stik med Phantom strømforsyning (48V/24V)
? Uafhængig indstilling af V/H med en omskifter
? Nem håndtering, justering og indstilling blot ved at røre ved knapperne
? Limiter og compressorfunktioner modvirker forvrængning ved pludseligt højt lydtryk under optagelse
? Justérbart low-cut filter der fjerner uønsket bas og vindstøj
? Overdubbing
? Metronome og tuner

MAGIX Video deluxe 2013
? Understøtter den nye, officielle AVCHD Progressive videostandard til high resolution AVCHD optagelse (50p), med automatisk registrering af grafikkort
? Preview rendering til stereo 3D og multi-cam projekter
? Tydelig oversigt over tidsforløb og nem brugerflade med hurtig adgang til funktionerne
? Hurtig indlæsning af projekter, giver hurtig ydelse og udgangshastighed
? Automatisk synkronisering af multi-cam optagelser via lydsporet
* pr. februar 2012 i henhold til Olympus billedtest

Flere detaljer om Olympus digitalkamera og audioløsninger findes på: www.olympus.dk
Alle detaljer om MAGIX videoprogram findes på www.magix.com

Om Olympus
Siden Olympus blev grundlagt i Japan i 1919, er det blevet en førende producent af nytænkende optisk og digitalt udstyr til sundhedssektoren og forbrugerelektronik. I over 90 år har vi været førende i udformningen af endoskopi- og mikroskopiprodukter, medicinsk og industrielt udstyr, kameraer og diktermaskiner.

Om MAGIX
MAGIX er en førende leverandør af kvalitetsprogrammer, onlinetjenester og digitalt indhold til multimediekommunikation. Siden 1993 har MAGIX udviklet topprogrammer i Tyskland til oprettelse, redigering, styring og præsentering af billeder, grafik, videoer og musik, der er rettet både mod ikke fagfolk samt professionelle. MAGIX opererer også internationalt med afdelinger i USA, Canada, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien og Holland.

Vedrørende spørgsmål og mere information, kontakt venligst:
Un-Hee Lee
Olympus Europa Holding GmbH
Tel.: +49-40-237-73-5867
Email: un-hee.lee@olympus-europa.com
Web: www.olympus-europa.com
Dr. Ulrich Hepp

MAGIX Software GmbH
Tel.: +49-30-29 392-364
Email: uhepp@magix.net
Web: www.magix.com
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDEMEST BRUGTEMINDST BESØGTETILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy