Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » 3 fejrer åbning af ny butik i Bruuns Galleri med helikopterkonkurrence og køtilbud

3 fejrer åbning af ny butik i Bruuns Galleri med helikopterkonkurrence og køtilbud

Torsdag den 30.september slår 3 dørene op til en spritny 3Butik i Bruuns Galleri i Århus. Det kommer ikke til at gå stille for sig. Ud over køtilbud med de nyeste smartphones til gode priser, er det også muligt at vinde en helikoptertur over Østjylland med afgang fra Bruuns Galeri. Kom ned og se de mange tilbud på 3Mobiler, prøv Danmarks hurtigste mobile bredbånd, EazyInternet, og tag del i festlighederne, der varer til og med fredag den 1.oktober.

Bruuns Galleri får tilsat et strejf af New York, når 3 torsdag kl. 10 åbner en ny butik, hvor indretningen er inspireret af Apples kendte flagskibsbutik på den berømte shoppinggade Fifth Avenue i ?The Big Apple?. Butikken er lækkert og stilrent indrettet og er som noget nyt indrettet med siddepladser, så man i ro og mag kan få den nødvendige rådgivning om køb af mobiltelefon og mobilt bredbånd.

Selvom der i forvejen er en 3Butik i Søndergade og flere 3-forhandlere i Århus, så er der stor efterspørgsel på 3Mobiler og EazyInternet i byen. Derfor åbner 3 nu en 3Butik i Bruuns Galleri og butikschef, Brian Pedersen, glæder sig til åbningen.

?Århus er en vigtig by for 3 og vi har fået et rigtigt godt fat i Århusianerne. Med den nye butik glæder vi os meget til at introducere endnu flere Østjyder til vores mange fede 3Mobiler og til Danmarks suverænt hurtigste mobile bredbånd. Vi fejrer åbningsdagen med rigtig gode tilbud, lidt godt til ganen og muligheden for at vinde en helikoptertur. Det bliver med andre ord en åbningsfest på ægte 3-manér,? siger Brian Pedersen.

Op til åbningen af 3Butikken kører 3 en konkurrence i samarbejde med Radio Go! FM, hvor lytterne kan sms?e ind og deltage i lodtrækningen om en oplevelse for livet: en helikopterrundflyvning over Århus og Østjylland. Vinderen af konkurrencen offentliggøres på åbningsdagen og derefter er der afgang for den heldige vinder, der sammen med en ven eller veninde bliver hentet direkte ved Bruuns Galleri.

Der vil naturligvisogså være mulighed for at prøve, hvor nemt og hurtigt man kan komme på nettet med EazyInternet. Personalet i den nye 3Butik vil desuden præsentere et bredt udvalg af 3Mobiler for enhver smag - lige fra små trend-telefoner til lækre smartphones.

Der er masser af gode åbningstilbud. Både torsdag og fredag kan de hurtige få fingrene i særdeles gode køtilbud:

15 stk. HTC Desire ? kr. 1 med 3iDeal + 200 kr. tillæg ? spar 498 kr.
15 stk. Samsung Galaxy ? kr. 1 med 3iDeal + 200 kr. tillæg ? spar 798 kr.
15 stk. Sony Ericsson X10 ? kr. 1 med 3iDeal ? spar 1.200 kr.
10 stk. Samsung Galaxy ? kr. 1 med 3iDeal mini ? spar 398 kr.

For yderligere information:
Brian Pedersen, butikschef i 3Butikkken i Bruuns Galleri, mobil 31 200 115
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy