Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » HTC Desire HD kan nu bestilles hos 3

HTC Desire HD kan nu bestilles hos 3

HTC Desire HD er internettets nye bedste mobil-ven. Med HTC Desire HD får du en lynhurtig forbindelse, og skærmen er kæmpe stor ? og knivskarp. Fra i dag kan den forudbestilles hos 3.

HTC har virkelig fået pakket alle tænkelige lækkerier sammen i den nye HTC Desire HD. Den nye mobil understøtter hastigheder op til 14,4 Mbit/s og er med sin 1 GHz processor en af markedets absolut hurtigste internetmobiler. Med den store skærm på 4,3? er internet-browsing en fornøjelse og samtidig giver den knivskarpe skærm dig mulighed for at få det bedste ud af dine billeder og dine videoer, der naturligvis er optaget med mobilens HD-videokamera.

?Vi har store forventninger til HTC Desire HD. Vi oplever meget stor efterspørgsel efter smarphones hos vores kunder, og der er ikke sparet på noget med denne smartphone fra HTC. HTC Desire HD er den ultimative internetmobil og dermed et rigtig godt match for 3?s gode mobile datanetværk,? siger Knud Løkke Rasmussen, kommunikationschef i 3.

HTC Desire HD er baseret på Android 2,2, der er den nyeste opdatering af Android med HTC Sense. Mobilen er desuden udstyret med 8 megapixels kamera, kvalitetslyd med Dolby Mobile og GPS-navigation med Google Maps.

Allerede i dag kan du forudbestille mobilen på http://www.3.dk/Privat/mobil/Mobiler/HTC-Desire-HD/?nm_extag=Link=,Billboard,HTCDesireHD,
HTC Desire HD koster 999 kr. med 3Ideal 399 om måneden og et månedligt håndsættillæg på 200 kr. de første seks måneder. Minimumsprisen over seksmåneder er 4.742.
For yderligere information om 3, se www.3.dk.

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. I 2001 vandt 3 en 3G-licens og i 2010 en 4G-licens. Med kombinationen af 3?s eksisterende prisvindende 3G-netværk og det nye 4G-netværk, vil 3 også i fremtiden levere Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3 på www.3.dk.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy