Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Telenor og TV2 bringer Tour de France ud på mobilen

Telenor og TV2 bringer Tour de France ud på mobilen

Juli måneds store cykelbegivenhed kan igen ses live på mobilen. I år tilbyder Telenor i samarbejde med TV2 og HTC også en mobilapplikation, der blandt andet giver live-opdatering fra dagens etape, nyheder om Touren og interviews. Mobil TV tilbydes frit i 30 dage, og koster derefter 99 kroner pr. måned inklusiv datatrafik i Danmark.

Når starten på verdens hårdeste cykelløb transmitteres direkte fra Rotterdam i Holland lørdag den 3. juli, kan Telenors kunder følge løbet live på mobilen via TV2 og TV2 Sputnik.

Hvis live streaming via Mobil TV ikke er nok, tilbydes mobilapplikationen TV2 Tour de France i et partnerskab mellem Telenor, TV2 og HTC. Den kan hentes hos Android Market og AppStore. Applikationen giver en skriftlig live-opdatering fra dagens etape, nyheder om Touren, interviews med rytterne samt fakta om etaperne, stillingen i kampen om trøjerne og meget mere.

?Til markante sportsbegivenheder som Tour de France får vi mange nye kunder på Mobil TV.
Samtidig fordobles eksisterende kunders forbrug af mobile tv-minutter ved sådan en begiven-hed, idet mange jo gerne vil kunne følge de store bjergetaper og finalerne på de øvrige etaper live i tv, uanset hvor de befinder sig,? siger markedsdirektør Peter Berg fra Telenor, der ser en klar tendens på det danske marked:

?Tv på mobilen står foran et gennembrud nu, hvor lav pris, stor båndbredde, større skærme på mobilerne samt aftaler med de store tv-stationer går op i en højere enhed.?

Fri tv-streaming med Telenor Mobil TV
Abonnementet med Mobil TV fra Telenor koster 99 kroner pr. måned og kræver en 3G telefon samt at man befinder sig et sted med 3G-dækning. Som et særligt tilbud er den første måned fri ? så det er en god anledning til at prøve pakken, der også giver ubegrænset adgang til DR1, DR2, DR Update, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, SPUTNIK, Disney Channel og BBC World News. Desuden udsendes tre "made for Mobile"-kanaler, hvis indhold er klippet ned til mobilvisning. Det drejer sig om MTV Music, MTV shorts og Discovery Mobile.

Datatrafikken, når man ser tv på mobilen i Danmark, er fri, så med Mobil TV pakken kan man se lige så meget TV, man orker. Mobil TV tjenesten kan dog ikke benyttes i udlandet.

For yderligere information: Telenor Mobil TV
Tjek om du har 3G i dit område: Telenor Dækningskort
Mobilapplikationen TV2 Tour de France er gratis. Datatrafikken ved download og brug afholdes af brugeren, der med fordel kan vælge et af Telenors tillægsabonnementer: Surf billigt med mobilen

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og verdens sjettestørste leverandør af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 14 lande, og på verdensplan hjælper vi over 179 millioner kunder med at kommunikere. Danmark er et fokusområde for Telenor. Her er vi mere end to tusinde medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil, BiBoB og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk (http://www.telenor.dk)
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy