Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Apple-udsalg på auktion

Apple-udsalg på auktion

Danske Apple-entusiaster skifter i disse dage deres ?gamle? Apple-produkter ud til fordel for iMac og iPad og ikke mindst den nye iPhone 4, og det gavner alle dem, der gerne vil være med på Apple-vognen.

Overvejer man at gå fra PC til Mac og samtidig smide en Iphone ned i indkøbskurven, så er det nu det helt rigtige tidspunkt at gøre det på. I disse dage vrimler det med ?gamle? Apple-produkter på online auktionen QXL, og man kan erhverve sig alt fra Apple computere, mus og tasker til telefoner til den halve pris.

Fra scratch til full-pack
På Apples hjemmeside kan en nybegynder blive fuldt udrustet og erhverve sig en ny 13? MacBook med 250GB harddisk for 7.799 kroner, en Magic Mouse til 549 kroner, en Tucano ?Work-out? taske til 499 kroner og en iPhone 3GS 8GB for 3799 og slippe igennem kassen med en samlet udgift på 12.646 kroner.

Besøger man derimod online auktionen QXL, kan man for blot 5275 kroner få en 13? MacBook med 500 GB harddisk, en Magic Mouse, Tucano ?work-out? taske og en Iphone 3GS 32GB. Altså en besparelse på mere end 50% på udstyr, der rent faktisk har større kapacitet end de billigste produkter på Apples hjemmeside.

Det behøver ikke være dyrt for at være smart
For kort tid siden kunne magasinet Computerworld afsløre, at den gennemsnitlige salgspris for Mac-computere er faldet, fordi kunderne i højere grad køber virksomhedens billigere produkter. Med andre ord lader holdningen hos forbrugerne til at være; det behøver ikke være dyrt for at være smart.

?De danske Mac-entusiaster, der bare må eje det nyeste udstyr, har sjældent nået at bruge det gamle, og derfor er varerne, som er til salg på QXL, i rigtig god stand. Eksempelvis er det jo ikke mere end 15 måneder siden iPhone 3GS blev lanceret, så der er tale om, at man nu kan erhverve sig forholdsvis nye og stadig smarte produkter til under halv pris?, siger Adm. direktør i QXL, Peter Arbs.

Også de helt nye produkter har fundet vej til auktionen, og skulle man være mere interesseret i en iPhone 4, så kan sådan en erhverves lige nu brugt på QXL for 4200 kroner.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy