Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Sikkert dataforbrug for alle

Sikkert dataforbrug for alle

TDC sætter nu et regningsloft på dataforbruget for de kunder, der ikke har et dataabonnement. Loftet betyder, at en kunde maksimalt kan få en regning på 1.100 kroner for en måneds dataforbrug

For at øge trygheden ved dataforbrug indfører TDC 1. juli et regningsloft på mobildata i Danmark for de kunder, som ikke har et abonnement, der inkluderer data. Det er typisk kunder, der er begyndt at bruge de mobile applikationer og e-mail på mobilen, uden at de er bevidste om, at de dermed bruger data.

"Vi udsender allerede i dag en varslings-sms, når en kunde, der har fravalgt et dataabonnement, har brugt for cirka 500 kr. Fortsætter kunden med at bruge data, indfører vi nu et regningsloft på 1.100 kr. Dermed stopper taxametret med at tælle, men kunden kan stadig bruge mobildata," siger Christoph Nørgaard, mobildirektør i TDC Privat.

Dataabonnementer kan stadig bedst betale sig
Selvom det nye loft stopper for chokregninger på grund af for højt dataforbrug, opfordrer TDC dog stadig kunderne til at tegne dataabonnementer fra start.

"Med et dataabonnement kan man surfe løs fra 30 kr. om måneden uden at bekymre sig om regningen, og derfor vil det næsten altid kunne betale sig med et dataabonnement, hvis man vil bruge mobilen til mere end tale og sms," afslutter Christoph Nørgaard.

Yderligere information
- Regningsloftet gælder for privatkunder.

- En varslings-SMS udsendes allerede i dag, når en kunde har brugt 40 MB, hvilket svarer til ca. 500 kr.

- Når loftet på 1.100 kr. rammes, kan man stadig fortsætte med at surfe til man har brugt 10 GB. Derefter falder hastigheden til 64 kbit/s.

- Har kunden selv lavet en aftale om fast betaling for forbrug af mobildata op til en vis forbrugsgrænse, kan der gælde en lavere forbrugsgrænse end 1.100 kroner.

- Læs mere om TDC's datapakker til mobilen her.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy