Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Telenor og Garmin-Asus annoncerer en samarbejdsaftale om markedsføring og distribution af den nye Android nüvifone A10-smartphone med Garmin-navigation

Telenor og Garmin-Asus annoncerer en samarbejdsaftale om markedsføring og distribution af den nye Android nüvifone A10-smartphone med Garmin-navigation

Allerød, Danmark 1. juni 2010 ? Telenor og Garmin-Asus annoncerer i dag, at Telenor bliver den første udbyder i Danmark, der sælger den nye Garmin-Asus nüvifone A10.

?Vi er meget glade for at være de første der kan lancere Nüvi telefonen på det danske marked, det er et stærkt produkt som skiller sig ud ved at have navigation funktioner som er totalt integreret med alle smartphone mulighederne. Vi kan desuden se at efterspørgslen efter smartphone vokser, samtidig med at dataforbruget hos vores kunder mangedobles for tiden, så vi forventer at kunderne vil tage godt imod nüvi telefonen?, siger markedsdirektør Peter Berg fra Telenor Johan Ramskov, salgs og marketings direktør hos Garmin udtaler: ?Den nye A10 navigationsklare smartphone har virkelig styr på alle de positionsbaserede tjenester og de tusindvis af applikationer, der kan fås via Android? Market. Med en Garmin-Asus A10 får brugerne adgang til en række populære sociale medier, så de kan holde sig opdaterede med venner og familie, når de er på farten.

Fordi navigationsfunktionerne er dybt integreret i A10-telefonen, kan brugerne for eksempel navigere til en adresse, som findes i en e-mail eller sms-besked, på et websted eller i kontaktlisten. Hvis brugerne ønsker det, kan nüvifone A10 endda hjælpe dem med at navigere til en position, hvor de tidligere har taget et foto med det integrerede kamera, eller via et foto, der er downloadet fra Panoramio. Nogle gange er det nemmere at gå, også her er A10 perfekt til bynavigation pga. dens lyse 3,2-tommers HVGA berøringsskærm, elektroniske kompas og 1500 mAh-batteri med lang levetid. A10 understøtter også ekstra cityXplorer?-kort, som gør det muligt at planlægge og bruge ruter med brug af offentlig transport som f.eks. bus, metro og tog.

Detaljerede kort er forudindlæst på A10, så brugerne ikke behøver vente på, at tredjepartskort downloades fra en server, og de mister heller ikke deres sving-for-sving navigation med stemmemeddelelser, hvis de er uden for mobilnettets rækkevidde. A10 integrerer også mobile tjenester fra Google? med adgang med ét klik til Google Maps?, Gmail?, YouTube?, kalender, kontakter og Android Market?, hvor brugerne kan finde mere end 20.000 applikationer til at udvide og tilpasse deres telefon, så den passer til deres livsstil. Android-applikationerne, inkl. positionsbaseret indhold, kan også anvende A10?s forbedrede GPS-egenskaber. A10 er kompatibel med Microsoft Exchange-server og synkroniserer trådløst kontakter, kalender og e-mail.

A10 giver brugeren optimale muligheder for at holde kontakt med familie, venner og forretningsforbindelser. Kontoopsætningen er hurtig og nem, og efter nogle få enkle trin har brugerne deres kontakter, kalender og e-mail klar til brug.

Telefonen forventes i butikkerne primo juli

Pris: Garmin Nûvifone A10: 299,-/3574,-
Først er nævnt prisen i butikken, derefter den samlede pris i de første 6 mdr.

Abonnement hedder ?tale, surf og fri sms L? (large) og indeholde
- Fri sms og mms
- 1 GB data/
- 12 timers tale
- Det falder 100 kr. i mdr. 7

Mediekontakt :
Garmin-Asus, Danmark, Sofia Wulff, Telefon : 20 71 14 10
Telenor, Peter Glüsing, Telefon : 60 50 63 10
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy