Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Surf med Wildfire og nyt 3-abonnement

Surf med Wildfire og nyt 3-abonnement

Så kan HTC Wildfire forudbestilles hos 3! Og ikke nok med det; 3 udvider også rabatpakken Surf, så man nu får fem gange mere plads at boltre sig på, når man surfer på enten Wildfire eller en af de mange andre fede smartphones fra 3. Er surfertrangen mere begrænset, kan man fra i dag investere i et helt nyt abonnement, kaldet 3iDeal Mini, til 199 kr. om måneden.

Smartphones er populære som aldrig før, og med populariteten stiger også kundernes forventninger; de skal kunne det hele, være super stilede at se på, spækket med funktioner, fede features og apps, og de skal være online hele tiden ? og overalt. Det stiller sine krav til både udvalg og abonnement.

Derfor kommer 3 nu kundernes krav i møde med endnu en super lækker Android-mobil. HTC Wildfire er lige så vild, som navnet antyder. Den kommer med Android 2.1 og HTC Sense, 5 megapixel kamera, indbygget GPS, FM radio og en optisk trackball, der gør det nemmere at navigere rundt på telefonen. Derudover er HTC Wildfire særligt velegnet til 3Mobil-TV, som står knivskarpt på den store 3,2? skærm - og så understøtter den naturligvis Flash, så man kan se alle videoer på nettet.

HTC Wildfire kan forudbestilles i 3?s Webshop fra i dag og fås i 3Butikkerne fra 8. juli. Prisen er 1 kr. med abonnementet 3iDeal. Den samlede minimumspris for seks måneder er 2.544 kr. Prisen for Business-kunder er 0 kr. med 3Corporate/3iDeal Business til kr. 239,20 i 18 måneder eller kr. 319,20 i 12 måne-der.

Derudover udvider 3 rabatpakken Surf fra de nuværende 100 MB til 500 MB. Rabatpakken Surf koster fortsat 79 kr. om måneden.

Har man ikke det store behov for at surfe det mobile internet tyndt, lancerer 3 i dag et helt nyt abonnement til smartphone-brugeren med begrænset forbrug. Abonnementet hedder 3iDeal Mini og inkluderer:

- 2 timers taletid hver måned (herefter koster det 60 øre pr. minut)
- 500 MB dataforbrug hver måned
- Fri 0på3 (så man kan ringe frit til alle danske 3Mobiler i Danmark)
- Fri sms

Forudbestil HTC Wildfire på 3.dk/Wildfire
Læs mere om Surf-pakken på 3.dk/Surf
Læs mere om 3iDeal Mini på 3.dk/3idealmini

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. I 2001 vandt 3 en 3G-licens og i 2010 en 4G-licens. Med kombinationen af 3?s eksisterende prisvindende 3G-netværk og det nye 4G-netværk, vil 3 også i fremtiden levere Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy