Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Forbruger Elektronik » Energiselskaber bag højhastighedstilbud

Energiselskaber bag højhastighedstilbud

Nu er det for første gang muligt for mange almindelige familier at få de meget høje internethastigheder i Danmark. I en ny kampagne sælger energiselskabernes indholdsleverandør Waoo! fiberbredbånd til priser fra 169 kr. om måneden inklusive telefoniabonnement i en introduktionsperiode. Selv det billigste produkt er så hurtigt, at det gammeldags kobberinternet har mere end svært ved at følge med.

?Det er egentlig ikke meningen, at vores kunder skal interessere sig for teknik og hastigheder. De skal bare vide, at selv vores lille forbindelse har et kraftoverskud, som gør mange hjem til en digital underholdningscentral,? siger Anders Christjansen, Waoo!?s administrerende direktør.

Som en smagsprøve på de digitale muligheder får Waoo!?s kunder fri adgang til at se 400 attraktive film online, herunder mange danske film fra Zentropa. Ønsker kunderne også at se tv, kan de få Waoo!?s store tv-pakke i den skarpeste kvalitet inklusive internetforbindelse og telefoni til priser fra 399 kr. i en introduktionsperiode plus et tv servicegebyr. Tv-pakken giver adgang til at se tv-on-demand, video-on-demand og har også andre funktioner.

Teknikken bag alle tilbuddene er moderne fibernet. Waoo!?s mindste fiberbredbåndsforbindelse har en hastighed på 30 Mbit/s, mens den største forbindelse har en for det danske internet uhørt høj hastighed på 90 Mbit/s. Med fiberbredbånd får kunderne, i modsætning til ved gammeldags kobberinternet, nu tilmed garanti for, at de får den hastighed, de betaler for. Samtidig sætter Waoo! en ny standard i markedet og giver kunderne samme upload-hastighed som download-hastighed.

For at få Waoo!?s produkter skal man have adgang til fibernet, hvor man bor. Er der endnu ikke fibernet, er det en god ide at slutte sig sammen med de øvrige beboere lokalområdet. Jo flere, der ønsker fibernet i et lokalområde, jo højere er sandsynligheden for, at ens lokale energiselskab vil sige ja til at rulle fiber ud i det område, hvor man bor. De 15 energiselskaber udbygger løbende deres fibernet.

?Energiselskaberne er med den fælles satsning i Waoo! med til at drive udviklingen i Danmark frem mod et højhastighedssamfund,? siger Anders Christjansen og glæder sig over, at Waoo! dermed er med til at bremse en udvikling, der nu har betydet, at Danmark har mistet sin førsteplads i Norden som nummer et på bredbåndshastigheder. Efter at Danmark i en årrække har ligget nummer et, har Sverige netop overtaget førstepladsen fra Danmark.

?Vi er stolte over i Waoo! at vise vores kunder, hvad man kan bruge et ægte højhastighedsprodukt til,? siger Anders Christjansen, som sammen med Waoo!?s medarbejdere har brugt et halvt år på at forberede energiselskabernes nye fiberprodukter. Samtidig lover han at kæmpe for, at København og Nordsjælland i realiteten ikke bliver udelukket fra højhastighedssamfundet. Waoo! håber, at IT- og Telestyrelsen vil bruge sine beføjelser til at pålægge TDC at give Waoo! konkurrencedygtig adgang til det fibernet i København og Nordsjælland, som TDC tidligere på året købte af DONG.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy