Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Verdens mindste robotgulvvasker nu i Danmark

Verdens mindste robotgulvvasker nu i Danmark

Brugen af husrobotter er stærkt stigende i Danmark, og ifølge Danmarks Statistik har mindst 7% af alle danske familier en husrobot til at køre rundt. En af de nyeste husrobotter på markedet er Scooba 230 fra iRobot, som netop er blevet introduceret på det danske marked. Dette er den hidtil mest kompakte robotgulvvasker.

Med sine 16,5 cm i diameter og en højde på 8,9 cm, kan robotten uden problemer rengøre svært tilgængelige steder - skidtet har simpelthen ingen steder at gemme sig. Scooba 230 er beregnet til de små rum på op til 14 kvadratmeter. og er dermed ideel til blandt andet badeværelser.

Den lille nye gulvvasker i iRobot familien forventes også at blive en stor succes, da den stort set kan komme ind overalt. Jesper Skov fra den danske forhandler RobotEksperten.dk siger: ?Vi forventer helt klart, at danskerne tager godt imod den nye Scooba 230, da den kan lette rengøringsarbejdet for mange familier.? Han fortsætter med at fortælle, at både støvsugerne og gulvvaskerne fra iRobot er utrolig populære hos danskerne, da de giver os en masse ekstra fritid ? tid man så kan bruge på mere interessante ting.

På trods af at rengøringen tager lidt længere tid for robotterne end det ville tage at gøre det manuelt, så er det bestemt en god investering, da man jo ikke selv skal gøre arbejdet. Man kan simpelthen sætte robotten i arbejde, og så selv gå ud og nyde solen og sommeren.

Modsat manuel gulvvask med den traditionelle moppe, hvor vandet bliver mere og mere beskidt jo mere man får rengjort, så bruger Scooba?en kun rent vand til rengøringen, da dens teknologi adskiller rent og beskidt vand i vandtanken.

Den eneste ulempe, der er ved den nye robotgulvvasker er, at man ikke kan programmere den til at køre, når man er ude af huset. Vandtanken skal fyldes, robotten skal sættes i gang, og vandtanken skal tømmes igen, når gulvene er blevet vasket. Men det er jo en lille ting, når resten af arbejdet bliver klaret, uden at man skal løfte en finger for det.

Direkte link til produktet:
http://www.roboteksperten.dk/scooba/147-scooba-230.html

 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy