Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Punkt1 Svendborg - 20 års lokal erfaring med hårde hvidevarer.

Punkt1 Svendborg - 20 års lokal erfaring med hårde hvidevarer.

I de seneste tyve år har punkt1 leveret hårde hvidevarer til lokalområdet og i al den tid har butikken ligget i Svendborg Storcenter ? i starten dog under navnet Elkøb. Butikken har i tidens løb opnået flere priser ? bl.a. er den blevet kåret til Fyns bedste butik ved en tidligere lejlighed.

Butikken har i de sidste 17 år været drevet af Torben Olsen, og han har en helt klar opskrift på butikkens succes, nemlig ?ærlighed, venlighed og hjælpsomhed?. Det er nøgleordene, når der skal skabes en god atmosfære i den butik, hvor han og personalet har deres daglige gang.

- Når vi bruger så mange timer i butikken hver eneste dag, så er det vigtigt, at vi i butikken har det godt sammen og er helt enige om, hvordan man behandler en kunde. Nemlig med service og lydhørhed over for kundens ønsker. Når personalet yder sit allerbedste, får vi også glade kunder, siger Torben Olsen.

De fysiske rammer er også helt i top. Butikken er med sine 800m2 aktuelt Danmarks 5. største hårde hvidevare-butik, og der er gjort meget ud af at præsentere det store udvalg af produkter, så man kan kigge, pille og åbne. For børnefamilier findes der mange muligheder for underholdning, så børnene kan hygge sig med leg og spil, mens forældrene kigger på varer.

Service hele vejen rundt
En af de ting, som Torben Olsen lægger meget vægt på, er at den gode service skal gå hele vejen rundt.

- Én ting er den direkte dialog med kunden i butikken. Men vi husker altid på, at når kunden går ud af døren, så er vedkommende altså stadig kunde hos os. Måske opstår der et problem med varen eller også mangler kunden et råd til, hvordan man bruger produktet optimalt, siger Torben Olsen.

Mange hvidevarekunder ønsker også hjælp til udbringning og opsætning, og hertil butikken sin egen montør, der kender lokalområdet og leverer og installerer i hele området syd for Odense, Midtfyn, Østfyn og Langeland.

Egen hjemmeside
Selvom punkt1 Svendborg er en del af Danmarks største hvidevarekæde har butikken alligevel sin helt egen hjemmeside, hvor man kan lære personalet bedre at kende, få gode råd, finde brugsanvisninger og måske endda gøre et kup med brugt hvidevarer i tip-top-stand.

- Vi plejer at sige, at vi holder åbent 24-timer i døgnet. Når vi har lukket den fysiske butik, så er der altid noget spændende at finde på vores hjemmeside. Her kan man forberede sig inden turen går til butikken eller blot finde gode råd til brug af sin maskine.

Find butikken på www.punkt1-svendborg.dk
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy