Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Pristjek: Mobilen finder vej til den billigste mobil

Pristjek: Mobilen finder vej til den billigste mobil

Undgå at give for mange penge for den næste mobiltelefon. Med en ny applikation kan du tjekke mobilprisen hos konkurrenterne, inden du slår til. Undgå at give for mange penge for den næste mobiltelefon. Med en ny applikation kan du tjekke mobilprisen hos konkurrenterne, inden du slår til.

En applikation fra Danmarks største mobilpris-portal, Mobilpriser.dk, giver mulighed for, at søge efter priser på mobiltelefoner, tablets, GPS-enheder og mobilt tilbehør, så du undgår at købe til overpris ? og senere konstatere, at produktet var billigere hos konkurrenten.

Du kan vælge at søge efter et specifikt produkt ud fra producent, model, pris og om det skal være med eller uden abonnement. Der kan også søges mere bredt. Databasen rummer mobiltelefoner i massevis, så det er bare at gå i krig, med jagten på den billigste forhandler.

Det er både de store teleselskaber og uafhængige forhandler, som dagligt opdaterer priserne. Dermed finder du altid den dagsaktuelle pris på den telefon du er på udkig efter. Foruden priserne har du også mulighed for at læse en anmeldelse af det pågældende produkt fra Mobilsiden.dk, samt se de tekniske specifikationer.

Applikationen ?Mobilpriser.dk? virker med smartphones der har Android 2.2 og nyere versioner. Den kan hentes gratis via Google Play Store. Mobilpriser.dk version 1.0 er en betaversion, der løbende vil blive opdateret. Der er endnu ikke planlagt en Mobilpriser.dk-app til iPhone.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy