Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Olympus vinder eftertragtede EISA priser i vigtige kamera kategorier

Olympus vinder eftertragtede EISA priser i vigtige kamera kategorier

EISA priser til Olympus TOUGH og OM-D flagskibene TG-1 og OM-D i kategorierne for henholdsvis vejrsikre & kompakte systemkameraer

Olympus? kameradivision har kronet et fremragende år med to eftertragtede EISA priser. Det ekstra lysstærke TOUGH TG-1 vandt prisen ?European All Weather Camera 2012-2013? medens OM-D, med det geniale elektroniske søgersystem, tog den flotte pris ?European Compact System Camera 2012-2013?.

TG-1 TOUGH ? All Weather Camera 2012-1013 Såden lød ordene fra EISA juryen: ?Olympus TG-1 TOUGH er et fremragende udendøres kamera garanteret stødsikkert (fra 2m*), vandtæt (til 12m*), trykfast (til 100kg*) og frostsikkert (ned til -10°C*) ? Den 12 megapixel baggrundsbelyste CMOS sensor, i forbindelse med en TruePic VI processor og en lysstærk zoomoptik 25-100mm** f2-4.9, giver billeder i fremragende kvalitet og med lav støj.?

OM-D ? Compact System Camera 2012-2013
Om OM-D sagde juryen: ?Den superhurtige enkeltskudsautofokus og den fantastiske, elektroniske søger med 1.4 millioner punkter, giver dig fornemmelsen af at have et SLR kamera i hænderne?. Udover ?fremragende billedkvalitet?, roste juryen også OM-D?s
berøringsfølsomme, vipbare OLED skærm, en avanceret 5 akset billedstabiliseing, et vejrsikkert hus og effektfiltre samt det faktum at det er ?ekstremt behageligt at holde?. ?Flere og flere brugere med en aktiv livsstil, ønsker billeder og film i topkvalitet og de erkender at kompakte, vejrsikre eller Micro Four Thirds systemkameraer er den perfekte løsning,? udtaler Arni Ekholm, administrerende direktør for Olympus? Consumer Product Division. ?Derfor er vi naturligvis begejstrede over at Olympus? flagskibe har vundet en så fornem pris i begge kategorier.?

* Vandtæt i henhold til IEC standardbekendtgørelse 529 IPX8. Stødsikkert i henhold til MIL Standard. Efter Olympus testbetingelser.
** med et 35mm kamera.

Se alle data på Olympus hjemmeside http://www.olympus.dk
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy