Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Olympus præsenterer STYLUS, et nyt navn for kompakte digitalkameraer.

Olympus præsenterer STYLUS, et nyt navn for kompakte digitalkameraer.

Olympus Imaging Corporation (Præsident: Haruo Ogawa) er stolt over at kunne præsentere navnet STYLUS, der samler alle Olympus kompakte digitalkameraer under ét enkelt navn. STYLUS serien får sin debut i efteråret 2012.

Baggrunden for præsentationen af det nye navn
Olympus har udvidet sin serie af kompakte digitalkameraer ved at give hver model sit eget karakteristiske konceptdesign, der vil appellere til forskellige behov og livsstil for potentielle brugere, hvor alle bygger på et fundament, der omfatter høj billedkvalitet næsten som på kameraer med udskifteligt optiksystem, en højtydende optik byggende på den mest avancerede optiske teknologi og robust konstruktion der sikrer pålidelighed ved udendørs brug.
De nye kompakte digitalkameraer kommer til efteråret og vil høste fordel af et væld af unikke funktioner der kommer fra de teknologiske landvindinger Olympus har opnået med sin PEN serie af Micro Four Thirds kameraer og sit flagskib OM-D. Ved at lancere alle disse produkter under et fælles globalt varemærke - STYLUS - håber Olympus på at etablere en sammenhængende vision og fælles koncept for alle produkter, der vil give genlyd hos brugerne. Samtidig vil hvert kamera blive udformet omkring sit eget unikke koncept, der sigter mod at opfylde de specifikke behov hos forskellige brugere, fra begyndere til mere erfarne brugere.

Konceptet
STYLUS fremhæver Olympus vilje til at skabe produkter, der imødekommer de forskellige behov og ønsker fra forskellig livsstil. Ideen er at give brugerne en måde at ?skabe en historie?, der kombinerer fem elementer - teknologi, design, stil, intelligens og energi - der på forskellige måder vil berige brugerens fotografiske liv. Med STYLUS vil Olympus bringe
glæden ved kreativ fotografering ud til alle, uanset alder, køn, erfaring eller evner. Med et STYLUS kamera, er fotografering både nem og spændende. Kameraerne gør det ikke blot nemt at fange hvert afgørende øjeblik i den enkelte ?historie?, de har også et imponerende udvalg af specielle funktioner der beriger og udtrykker historien. I dag findes der digitale kameraer overalt, da folk dokumentere deres liv gennem billeder. STYLUS løfter denne historiefortælling et trin op, ved at tilføje nye værdier og nye måder at nyde digital fotografering på.


Brand essence:
Teknologi
Olympus optiske teknologi, indbegrebet af vores optik. Med højtydende optik og billedprocessorer der sikrer fremragende resultater, STYLUS er mærket der giver skønne billeder.

Design
Design, der viser din individualitet. Med den merværdi, der kommer fra fint detaljeret design og byggekvalitet, er STYLUS mærket, der er en ren fornøjelse at eje.

Stil
Fotografi er en form for udtryk, en afspejling af din vilje. Som et redskab til at fange dagligdagen med endnu større kvalitet, er STYLUS det mærke, der giver dig glæden ved personligt udtryk.

Intelligens
Intelligens der løfter dine billeder et niveau op. Med avancerede funktioner, der hjælper dig med at fange din vision, er STYLUS mærket der reagerer på dit kreative ønske.

Aktiv
Mobilitet og intuitiv betjening. Nem håndtering gør at man får det lidt mere end normalt - STYLUS er det mærke, der giver dig opdagelser i hverdagen.

Serien af STYLUS*
STYLUS XZ-2
STYLUS SP-820UZ
STYLUS VH-410
*pr 17. september 2012


 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy