Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Nyt Mega Zoom-kamera fra Pentax, med 26X optisk zoom og drejelig LCD-skærm.

Nyt Mega Zoom-kamera fra Pentax, med 26X optisk zoom og drejelig LCD-skærm.

PENTAX RICOH IMAGING COMPANY, LTD. Præsenterer det nye PENTAX X-5. Takket være et 26X optisk zoomobjektiv kan Pentax X-5 klare det hele, lige fra vidvinkel til lang tele. Et rigtigt godt all-round kamera, der hverken går på kompromis med brugervenlighed eller billedkvalitet!

Nøglefunktioner

1. Optisk zoom på 26X med 22.3mm vidvinkel
Det kompakte kamera rummer et optisk zoom svarende til en brændvidde fra 22.3mm til 580mm (i 35mm format). Kameraet giver også fotografen mulighed for at tage nærbilleder i blot én centimeters afstand fra motivet. Som bruger tilbydes man hurtig og nem optagelse i mange forskellige situationer uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

2. Baggrundsbelyst CMOS-sensor giver optimal billedkvalitet ved optagelse i svagt lys
X-5 har en baggrundsbelyst CMOS-sensor. Med sin følsomhed på ISO 6400, 16 megapixel og den nye hurtige processor, få man enestående billedkvalitet med meget lidt støj. Derudover er natoptagelserne enestående, da kameraet tager multiskud som efterfølgende samles sammen til ét brugbart billede.

3. Dobbelt billedstabiliseringssystem for skarpe billeder
Det dobbelte billedstabiliseringssystem kombinerer Pentax egenudviklede sensor-shift-type SR (Shake Reduction)-system med en digital SR-funktion, for at kompensere for kamerarystelser endnu mere effektivt. Dette hybrid-system giver brugeren mulighed for at tage skarpe billeder selv under vanskelige forhold, såsom ved lange brændvidder eller i svagt lys.

4. Stor, drejelig LCD-skærm
X-5 er udstyret med en stor 3,0 "høj opløsnings- og drejelig LCD-skærm med 460.000 pixel. Billeder og menuer vises på skærmen for at brugeren hurtigt og nemt kan se billederne og ændre indstillingerne på kameraet.

5. Elektronisk søger med dioptrijustering for klart billede af motivet, selv i stærkt sollys
X-5 har også en elektronisk søger, hvilket er nyttigt, når du optager motiver med kraftigt baglys, eller når fotografen har brug for et mere stabilt greb om kameraet. Dioptrijusteringskontrol giver brugeren en god fornemmelse af motivet, og minimerer samtidig træthed i øjnene under lange fotooptagelser.

6. Fuld HD-videooptagelse
Videooptagelse i fuld HD i H.264-format. Brugeren kan skyde high-definition video (1920 x 1080 pixels med16: 9 billedformat) med en billedhastighed på 30 billeder/sek. Det har også kreative afspilningsfunktioner, High-Speed Movie Mode ** for afspilning i slowmotion, og Time-lapse filmtilstand **. En mikro-HDMI-terminal (type D) på kamerahuset gør det muligt at afspille video på eksterne enheder.
** I disse tilstande, er opløsningen begrænset til 640 x 480 pixels.

7. Kører på AA-batterier
Da X-5 kører på fire AA-batterier, som er let tilgængelige overalt i verden, behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Takket være dens energibesparende design, kan X-5 tage ca. 330 billeder* med et sæt alkaline-batterier. Det er også muligt at bruge lithiumbatterier.
* Målt under afprøvning efter CIPA-standard.


8. Brugervenlighed
I auto mode, vælger kameraet det passende motivprogram. Der er en automatisk makro-funktion, der automatisk ændrer fokusfunktionen til makro, når det er en kort afstand til motivet.

9. Andre funktioner
-Fjernbetjening via valgfri Pentax fjernbetjening.
-Hurtig serieoptagelse med op til 10 billeder per sekund, maksimalt 30 billeder pr fotosekvens.
-12 digitale filtre, herunder Miniature-og Legetøjskamera som giver kreative input til billederne.
-Mange billedbehandlingsværktøjer, herunder Stretch filtre, Small Face filter og Collage funktion.
-Tre forskellige formatforhold (4:3, 16:9 og 1:1)
-Billedvisning, redigering og arkivering medfølger: MediaImpression 3,5 til Pentax (Windows version kompatibel med Windows 7) og MediaImpression 2,1 for Pentax (Macintosh version kompatibel med Mac OS X 10,7)
-Kompatibel med Eye-Fi trådløst LAN SD-hukommelseskort

Pris og levering
Kameraet forventes i handlen i september. Den vejledende udsalgspris bliver 1999,- kr.

Om Pentax
Pentax er en førende producent inden for digitale kameraer til udendørs brug med unikke designs. Med vand-resistent digital SLR og kompakte kameraer, objektiver, flash-enheder, kikkerter, og okularer. I mere end 90 år, har Pentax udviklet holdbare, pålidelige produkter, der opfylder behovene hos både foto- og designelskere. PENTAX RICOH IMAGING FRANCE er det europæiske hovedkvarter for PENTAX RICOH IMAGING COMPANY, LTD. siden 1. oktober 2011. Yderligere information her: www.press.pentax.eu

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi Lowepro, SanDisk, Tamron, Velbon, Carl Zeiss, Metz, Jobo, Steiner, Kowa, Hähnel, Energizer, Gorillapod, Samyang, Lensbaby, B+W, Kenko, Nissin, LensPen, Ilford, Kodak og Novoflex. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy