Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Micro Four Thirds fans får en ny klasseoptik fra Olympus, Portrætoptikken M.Zuiko DIGITAL ED 75mm

Micro Four Thirds fans får en ny klasseoptik fra Olympus, Portrætoptikken M.Zuiko DIGITAL ED 75mm

Ekstra lysstærk kvalitetsoptik helt i metal
Fornem portrætoptik der også er perfekt til svagt lys og sport København d 24. maj 2012 ? Til ejere af Olympus Micro Four Thirds kameraer, byder en ny optik på mere end fantastisk optisk kvalitet ? designet skal også leve op til OM-D?s og PEN seriens smukke retrostil. Portrætoptikken M.Zuiko DIGITAL ED 75mm 1:1.8 (150mm) gør rent bord og meget mere. Den er ideel til portrætter, hurtig indendørs sport og teaterbrug i svagt lys. Den har et hus helt i metal, der matcher de imponerende data og fremragende optiske egenskaber. Dette lysstærke vidunder har alt hvad en ivrig fotograf kan ønske sig, lige fra den flotte baggrundssløring til næsten lydløs autofokus. Portrætoptikken kommer til juli 2012.

Lysstærk, svagtreflekterende, stort set uden forvrængning
Den nye Olympus optiks store lysstyrke er perfekt til hurtig fotografering i svagt lys. Den store brændvidde er også med til et opnå den lille dybdeskarphed, der er så vigtig når man vil fremhæve motivet mod den uskarpe baggrund ? den ideelle effekt ved portrætfotografering. Den flotte kvalitet, ZUIKO?s superpræcise samleteknik og poleringsteknologi, gør at denne fantastiske portrætoptik matcher den fantastiske ZUIKO DIGITAL ED 150mm 1:2.0. Klare og skarpe billeder er en selvfølge, med høj kontrast og opløsning helt til kant. Let og kompakt, ja, det er bare en fornøjelse at arbejde med portrætoptikken i manuel funktion. Metalhuset giver en herlig, sikker fornemmelse og skarphedsringen er herlig at bruge. ZUIKO Extra-low Reflection Optical (ZERO) overfladebehandling er dobbelt så effektiv som almindelige overfladebehandlinger og giver overbevisende brug i svagt lys uden risiko for ghost og flare. Desuden giver denne optik også flot circulær sløring uden den frygtede vignettering eller forskudte aberration.

Der findes adskilligt tilbehør helt i metal til denne optik, inklusiv modlysblænden LH-61F og optikdækslet LC-61, begge fra Olympus.
* med et 35mm kamera.

Ret til ændringer i tekniske data uden forbehold. Se venligst de nyeste data på Olympus hjemmeside http://www.olympus.dk

For yderligere information, kontakt venligst: Trade Marketing Koordinator Frederikke Vandkrog - Tel.: +45 44 73 47 19
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy