Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » LG har Europas bedste smart TV ifølge Eisa

LG har Europas bedste smart TV ifølge Eisa

Endnu engang har EISA's dommerkomité præmieret LG's suveræne hjemmebiografprodukter. I år blev det LG's 55LM960V, der rendte med titlen som ?Årets Smart TV?, mens LG's kommende OLED-fjernsyn blev kåret til ?Årets display achievement?.

København, 17. august 2012 ? LG Electronics har for syvende gang i træk høstet udmærkelser ved European Imaging and Sound Associations (EISA) 2012 Awards. I år løb LG med to af EISA's udmærkelser: "Årets Smart TV" for 55LM960V og "Årets display achievement" for det kommende OLED-fjernsyn. De to prisbelønnede produkter blev udpeget af EISA's dommerkomité, der består af journalister ved 50 fagtidsskrifter i 19 europæiske lande. EISA Awards er blandt de mest prestigefyldte i branchen, fordi der ved tildelingen lægges vægt på både teknologi, design og innovation.

? Dommerkomitéens tildeling af EISA Awards til LG for vores Smart TV med CINEMA 3D og OLED-fjernsyn er endnu en bekræftelse på LG's position på hjemmebiografmarkedet, udtaler Havis Kwon, adm.dir. for LG Home Entertainment Company. Afsætningstallene taler deres klare sprog, men udmærkelser som EISA's er noget, der luner hos vores ingeniører og designere, fordi der står kræsne branchefolk bag.

LG's 55LM960V er Europas bedste Smart TV
Med LG's 55LM960V Cinema 3D Smart TV følger den nye fjernbetjening Magic Remote, der kan navigere gennem fjernsynets menuer på flere forskellige, yderst intuitive måder som f.eks. talegenkendelse, rullehjul eller gestusstyring med peg-og-klik. LG's Smart TV-grænseflade er ligeledes udformet med brugervenlighed for øje og giver på et øjeblik adgang til en verden af indhold og applikationer. Til 55LM960V følger der lette og behagelige 3D-briller med, der blev lovprist af EISA's dommerkomité som "en 3D-oplevelse for hele familien". LM960V og LG's Smart TV-portal har tidligere høstet stor anerkendelse fra den nordiske fagpresse, ikke mindst på grund af brugervenligheden og den praktiske fjernbetjening Magic Remote.

EISA-dommerkomitéens motivation:
European Smart TV: LG's 55LM960V
Mange TV-fabrikker har valgt at gøre 2012 til det helt store "Smart TV"-år. LG har således lavet en stribe praktiske apps, der henter indhold fra internettet, men man har også gjort det nemt at bruge dem ? ikke mindst takket være den forbedrede "Magic Remote" fjernbetjening med stemmestyring. LG's særlige "Nano Full LED"-panel giver desuden en imponerende sortgengivelse, et højt kontrastniveau og naturlige farver ? kort sagt: Fantastisk billedkvalitet. Med "Cinema 3D" får man en 3D-løsning for hele familien, for den inkluderer en hel kasse komfortable letvægtsbriller. Derudover er 55LM960V et af de mest elegante tv-apparater at se på ? selv når det er slukket.


Fremtidens fjernsyn er landet ? LG OLED er årets display achievement
LG's OLED-fjernsyn er verdens største og tyndeste og giver en uforlignelig billedkvalitet med en hidtil uset kontrast og brede betragtningsvinkler, der blev fremhævet af EISA's dommerkomité. Den unikke WRGB-teknologi i LG's OLED-fjernsyn benytter ud over pixler i de tre primærfarver en hvid subpixel, så der frembringes livagtige farver, uanset hvilken vinkel skærmen betragtes fra. Det tynde og raffinerede design med en ramme på blot 4 mm er med til at fuldende brugeroplevelsen.

EISA-dommerkomitéens motivation:
European Display Achievement: LG's 55EM970V/975V
Efter et langt og krævende udviklingsarbejde er LG nu klar med fremtidens storskærms-TV. 55EM970V (og vægversionen 55EM975V) er baseret på OLED ? organic light emitting diodes ? som giver kvalitetsbilleder med en utrolig kontrast, stor betragtningsvinkel og excellent sortgengivelse. Og da denne skærmteknologi ikke kræver et baglyspanel, har LG kunnet lave et 55 tommers OLED TV der kun er 4 mm tykt, hvilket gør det virkelig attraktivt. Det hele krones med et kompakt fodstykke som indeholder både TV-modtager, forstærker og højttalersæt. OLED-teknologien er ikke ny, men det er første gang man kan få alle OLED-fordelene i en skærmstørrelse der passer perfekt til dagligstuen.

LG's 55"-OLED-fjernsyn er af CNET tidligere kåret til Best of CES og Best of Show i skarp konkurrence med andre, avancerede produkter fra de 2.700 udstillere på dette års CES-messe i Las Vegas. Selvsamme model blev i maj i år på World IT Show i Seoul udmærket med Republic of Korea Presidential Award for Multimedia Technology.

Billeder i høj opløsning
For billeder i høj opløsning, gå til LGs billedarkiv og skriv ?EISA? i søgeruden til højre: http://www.lg.com/dk/om-lg/presse-and-medier/index.jsp.

Læs mere om produkterne på www.lg.com/dk/tv-audio-video/tv/LG-55LM960V.jsp samt www.lgoled.tv.

Om LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) er en af verdens største og mest innovative leverandører af forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og mobil kommunikation. I kraft af virksomhedens 117 selskaber over hele verden, opnåede LG en global omsætning på 49 mia. USD i 2011. LG Electronics består af fire forretningsenheder ? Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance og Air Conditioning & Energy Solutions ? og er en af verdens største producenter af fladskærme, mobiltelefoner, luftvarmepumper, vaskemaskiner og køleskabe. LG Electronics har eksisteret i Norden siden oktober 1999. Den nordiske omsætning i 2011 beløb sig til 2 mia. SEK. For mere information, besøg www.lg.com.


Om LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) er en ledende global producent af tv-apparater, monitorer, kommercielle skærme, audio- og videoprodukter, computere og sikkerhedssystemer. LG stræber altid efter at drive teknologien fremad med fokus på at udvikle produkter med smarte funktioner i stilrene designs, som imødegår forbrugernes behov. LG?s forbrugerprodukter inkluderer CINEMA 3D Smart TV, OLED, IPS-skærme og hjemmebiografsystemer, Blu-ray-afspillere og eksterne lagringsenheder. LG?s kommercielle B2B-produkter inkluderer digital signage, videokonferencesystemer og IP-sikkerhedskameraer.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy