Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » iRobot afslører hemmeligheder på IFA

iRobot afslører hemmeligheder på IFA

iRobot møder igen op til årets IFA messe med lækkerier i godteposen, og præsenterer en helt ny serie af den succesfulde iRobot Roomba robotstøvsuger. De løfter samtidig sløret for en helt ny kategori ? nemlig Outdoor til private husholdninger.

IFA-messen løber snart af stabelen, og iRobot Cooperation er parat til at fremvise intelligente robotter, som hjælper mennesker med en specifik opgave. I år møder de talstærkt op, og er klar til at vise den nye iRobot Roomba 600-serie frem.

iRobot Roomba 600-serien består af en række robotter, som klarer støvsugningen helt automatisk ? uden din hjælp. 600-serien blev lanceret den 14. august 2012, og vil derfor tiltrække opmærksomhed. Men iRobot medbringer naturligvis også sine andre husholdningsrobotter.


Hemmeligeheder afsløres

Der er også et par hemmeligheder med i gavesækken, som iRobot benytter IFA-messen til at præsentere. Igen har de været revolutionerede intelligente, og har bevæget sig ud på et nyt område, som kan komme alle husejere særligt til gode. Det er en ny Outdoor-serie, som klarer nogle virkelige anstrengende og deciderede ?hade-opgaver?.


Besøg iRobots messestand på IFA

iRobot er på pinden fra startskuddet lyder, og deltager naturligvis i Showstoppers eventet torsdag d. 30. august. Ellers findes de i hal 1.1, standnr. 209, og pressen er meget velkommen til at komme forbi, og se de spændende nyheder.

Der vil også være mulighed for møde Craig Henricksen, Senior Technical Product Manager, Maurice Leacock Senior Technical Product Manager, Dr. Chris Jones iRobot Director for Research Advancement and Transition, Senior Principal Investigator samt Marc Dinee, SVP & General Manager, Home Robots Business Unit for et mere grundigt interview, som virkelig giver muligheden for at komme helt tæt på iRobot.

Skulle dette have interesse kan I kontakte os på marketing@witt.dk for yderligere detaljer.

Vel mødt på IFA 2012.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy