Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Fujitsu fornyer LIFEBOOK-porteføljen

Fujitsu fornyer LIFEBOOK-porteføljen

Fujitsu lancerer nu den nye 2012-portefølje af LIFEBOOK-notebooks til erhvervsfolk og fornyer og udvider således Fujitsus alsidige sortiment for at imødekomme mange forskellige professionelle brugeres behov. Fujitsus 2012 LIFEBOOK-portefølje er forsynet med tredje generation af Intel® Core?-processorer og tilbyder innovative funktionsopgraderinger herunder anvendelighed, fleksibilitet og omfattende tilslutningsmuligheder som de konstant skiftende forretningsbetingelser og mobile arbejdsdage kræver.

Med et stigende antal mobile medarbejdere og udvikling af arbejdspladsen, der er drevet af megatrends som fx Consumerization (forbrugertilpasset it), kræver erhvervsfolk mere fleksibilitet i deres computermiljø og ønsker flere valg til at opfylde de individuelle behov. Dette har også været medvirkende til den voksende tendens kaldet Bring-Your-Own-Device.

Fujitsus 2012-sortiment af LIFEBOOK-notebooks er blevet opdateret med tynde, lette modeller til erhvervsfolk, der ønsker brugervenlighed og stil frem for alt. Hele sortimentet fra standard til luksusmodellerne er fornyet, og der er kommet seks nye LIFEBOOK-modeller, herunder to Ultrabooks?.

De nye modeller, der føjes til den allerede store LIFEBOOK-familie, giver erhvervsfolk det ultimative valg. Fujitsu er en one-stop-shop for alle behov for mobil databehandling fra ultra-bærbare på 12,1 tommer til 17,3 tommer desktopmodeller. Nyhederne er standardmodellerne LIFEBOOK N532, AH552/SL og UH552, den alsidige LIFEBOOK UH572 og S792 og luksus Ultrabook-modellen LIFEBOOK U772.
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy