Find din lokale håndværker

FIND DIN ELEKTRIKER

  

SENESTE NYT



Artikler

  Du er her: Forside » Hjemme Elektronik » Danske mobilbrugere raser over Facebooks officielle smartphone-app

Danske mobilbrugere raser over Facebooks officielle smartphone-app

Facebook er ofte en af de allerførste apps vi downloader til vores nye smartphones og det har gjort Facebook til en af de mest populære apps til iPhone og Android-telefonerne nogensinde hvis man altså skal dømme efter det massive antal downloads, men tallene dækker også over en voldsom frustration hos brugerne.

Et flertal på hele 8 ud af 10 adspurgte blandt seerne af det danske gadget TV-program, "Living Smart TV", er utilfredse med Facebook på deres smartphones og tablets. Feedbacken fra kunderne på Apples iTunes bekræfter utilfredsheden med 4 "yderst utilfredse" for hver gang der er 1 "yderst tilfreds".

Gennemsnitligt set har Facebook kun fået 2 ud af 5 mulige "stjerner" på 21.581 ratings på Apples webbutik mens langt over en halv million af Googles brugere har givet Facebooks app til Android-platformen bundkarakter.

Vært på Living Smart TV, Kenneth WedMore Lund, kan selv nikke genkendende til problemerne: "Facebook har altid kørt skidt på mobile platforme. Det er ustabilt og mange oplever 'mystiske ting'. Man får besked om at der er nye kommentarer, men kan ikke se dem. Man skriver statusopdateringer som ikke dukker op og lign. Problemerne er mange og man skulle tro, at et firma på Facebooks størrelse ville magte at lave en verdensklasse app. Problemet er at vi bliver nødt til at bruge app'en for at kunne uploade eksempelvis fotos og lign. som endnu ikke kan foregå via en almindelig browser på mobilen når vi snakker om Facebook, så det er 'frivillig tvang' at bruge Facebooks app."

Man kunne spekulere i om det er et bevidst valg fra Facebooks side, at man ikke giver mobilbrugerne den optimale oplevelse i deres app fordi de hellere ser at vi brugeres deres website-version på Internet. Dette spørgsmål har Facebook ikke ønsket at besvare.

Se flere mobilnyheder og anmeldelser af smartphones på http://www.livingsmarttv.dk/mobil og på http://www.youtube.com/livingsmarttv
 
NYESTE ELEKTRIKER


SENEST OPDATEREDE



MEST BRUGTE



MINDST BESØGTE



TILFÆLDIGE ELEKTRIKER


Seneste Søgninger


Privacy Policy